To νέο απόκτημα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Πι Τζέι Τάκερ δεν προσφέρει πολλά όσο έχει να κάνει με το σκοράρισμα της μπάλας. Αφού, φέτος έχει τελειώσει τέσσερα ματς «στο μηδέν». Ωστόσο, ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να παίρνει κατοχές όσο η ομάδα του συνεχίζει να κερδίζει
.
«Αφού κερδίζουμε, δεν με απασχολεί καθόλου. Θα προτιμούσα βέβαια να έπαιρνα λίγα παραπάνω σουτ, ποιος παίκτης δεν θα το ήθελε άλλωστε. Όμως, ο coach τονίζει ότι η μπάλα δεν κινείται πολύ στην επίθεση, οπότε προσπαθώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Έτσι κάποιες φορές μπορεί να πάρω 10 σουτ ενώ άλλες 3», δήλωσε ο 37χρονος δυναμικός φόργουορντ.

Επιπρόσθετα, στους Σίξερς λείπει πολύ και ο Τζέιμς Χάρντεν ο οποίος είναι ο «μαέστρος» αυτής της επίθεσης και πρώτος στις ασίστ με 10 μέσο όρο. «Προφανώς και μας λείπει ο Τζέιμς, αυτός είναι ο δημιουργός της ομάδας. Όσο αγωνίζεται η μπάλα περνάει από όλους, για αυτό και ο Doc μας «φωνάζει» τώρα πιο πολύ από ποτέ να γυρνάμε την μπάλα στην επίθεση», τόνισε ο Τάκερ.

Οι Σίξερς έχουν αφήσει πίσω το κακό τους ξεκίνημα και πλέον με ρεκόρ 12-9 βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην Ανατολή. Στον επόμενο τους αγώνα θα αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς, και θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το νικηφόρο τους σερί στα τέσσερα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube