Τα… δεύτερα της Μπαρτσελόνα κατέκτησαν το καταλανικό Κύπελλο νικώντας την Εσπανιόλ με 4-2 στα πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με 0-0, ενώ στη «ρώσικη ρουλέτα» που ακολούθησε οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν απόλυτα εύστοχοι, με τους Αλκάθερ, Παλένσια, Γέρι Μίνα και Ρουίθ να βρίσκουν δίχτυα, ενώ στον αντίποδα ο Νταρντέρ και ο Χουράδο αστόχησαν στην πρώτη και τέταρτη προσπάθειά τους από την άσπρη βούλα.

Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε με τους Σίλεσεν, Παλένσια, Γέρι Μίνα, Κουένκα (62’ Κόστας), Ντιν (76’ Μιράντα), Αντρέ Γκόμες (62’ Χόνγκλα), Ντένις Σουάρες (44’ Ριβέρα), Αλενιά (76’ ΜακΓκουάνε), Αλέις Βιδάλ (76’ Αμπέλ Ρουίς), Αλκάθερ και Ντεμπελέ (62’ Κάρλες Πέρες).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Τσιγκρίνσκι:«Αμφέβαλλα για κάθε μου βήμα με τον Γκουαρδιόλα - Σε σχέση με τις προπονήσεις, ο Μέσι στα ματς κάνει το 40%»

Κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκουεΐ της Κρίσταλ Πάλας

Υποψήφιος επενδυτής της Σεβίλλης ο Σέρχιο Ράμος

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!