Ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί καλό σημάδι, αλλά τίποτε περισσότερο την καλή παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άντερλεχτ. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως οι Βέλγοι αξίζουν το σεβασμό και την προσοχή των Πειραιωτών.

«Είναι ένα παιχνίδι που είναι ακόμη μακριά. Ο αντίπαλος αξίζει σεβασμό, όπως κάθε αντίπαλος που θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο μας. Προέρχεται από τους ομίλους του Europa League, όπου αντιμετώπισε και νίκησε μεγάλες ομάδες, όπως η Τότεναμ και η Μονακό. Θα μας δυσκολέψουν σίγουρα, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τους αγώνες αυτούς», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

«Ξέρω ότι τη σεζόν 2013/14 ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύο φορές την Άντερλεχτ. Το βλέπω σαν καλό σημάδι, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Η τελευταία εικόνα για τις δύο ομάδες είναι θετική για μας, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει πολλά», πρόσθεσε για το πρόσφατο παρελθόν.

Ερωτηθείς αν θα συμβουλευτεί τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έχει περάσει από την Άντερλεχτ, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής μας ξέρει κάποια πράγματα για τον αντίπαλο μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες, όπως κάνουμε για κάθε αντίπαλο. Το ίδιο όμως θα κάνει και η Άντερλεχτ για μας».

Τέλος, για ενδεχόμενες αλλαγές στο διαθέσιμο ρόστερ για την Ευρώπη είπε: «Είναι ακόμη νωρίς. Είναι πιθανό να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα μελετήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και θα αποφασίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»