Αιχμές για τη διαιτησία του Καλογερόπουλο άφησε ο Μάρκο Σίλβα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής αποκάλυψε μάλιστα πως εξέφρασε τα παράπονά του στον ρέφερι του ντέρμπι.

«Στο τέλος του αγώνα είχα μια φυσιολογική συζήτηση με τον διαιτητή, ήθελα να του μιλήσω για κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ήταν μια συζήτηση από την οποία δεν έλειπε ο σεβασμός», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν ανώτεροι. Καμία ομάδα δεν έκανε πολλές φάσεις. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ ανέβηκε. Από ένα σημείο και μετά έγιναν πράγματα που δεν μας επιτρέψανε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι και δεν μπορούμε από εκεί και πέρα να πούμε κάτι για ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες ξέραμε πως θα υποφέρουμε περισσότερο από πριν. Όσο ήμασταν με έντεκα παίκτες δεν απειληθήκαμε καθόλου. Μετά το πέναλτι τα πράγματα άλλαξαν τελείως για μας».

Ερωτηθείς αν οι αποβολές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, απάντησε: «Έχει αποδειχτεί, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Άρα νομίζω πως αυτό ήταν προφανές».

Σχετικά με το αν διέκρινε προβλήματα στην εικόνα της ομάδας του είπε: «Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα πρέπει να μιλήσουμε μέσα στην ομάδα μας, γιατί πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει εσωτερικά».

Για την ένταση μετά το γκολ της ΑΕΚ ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων είπε: «Οι παίκτες από μένα ακούνε πάντα πράγματα που αφορούν αποκλειστικά το ποδόσφαιρο. Μιλάμε μόνο για το πώς θα παίξουμε ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει. Νομίζω πως σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι είμαστε πολύ μπροστά από τις άλλες ομάδες. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, γι’ αυτό έχουμε αυτή τη μεγάλη διαφορά και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές. Όλοι μας μπορεί πάνω στον αγώνα να έχουμε νεύρα».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Πάρντο απάντησε: «Δεν έχουμε πληροφόρηση ακόμη για τον τραυματισμό του, αλλά φαίνεται πως δεν θα τον έχουμε στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα έχουμε όμως κάποιον άλλον παίκτη που σίγουρα εμπιστευόμαστε».

Όσο για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Άλαν Πουλίδο, είπε: «Σήμερα τελείωσε ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τον αγώνα με την Άντερλεχτ».

Τέλος για την τιμωρία του Ολυμπιακού είπε: «Είναι η δεύτερη φορά που τιμωρούμαστε, παρότι οι φίλαθλοί μας ήταν υποδειγματικοί, όπως έδειξαν και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε η μοναδική ομάδα φέτος, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό στην έδρα του οποίου έγιναν πράγματα πέρα από τα όρια, που έχει δεχτεί τέτοια τιμωρία. Αυτός που βγαίνει χαμένος από τέτοια περιστατικά είναι το ποδόσφαιρο κι όχι κάποια ομάδα. Μου αρέσει να γίνονται παιχνίδια σε ωραία ατμόσφαιρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!