Η διοργανώτρια αρχή, ανέβαλε για λόγους ασφαλείας την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά στον προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Μάρκο Σίλβα, μιλώντας στον περίγυρο του, δεν μπορούσε να κατανοήσει τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για αναβολή του παιχνιδιού.

«Καλά, τι τους φταίμε εμείς; Με 20 βαθμούς διαφορά πήραμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα; Μέχρι και αντίπαλοι προπονητές και παίκτες έχουν αναγνωρίσει την ανωτερότητά μας στη διάρκεια της σεζόν» φαίνεται να έλεγε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»