Δεν ήταν και η καλύτερη Δευτέρα στο Κορωπί για τους παίκτες και το τιμ του Παναθηναϊκού. Μια μέρα μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα απ’ τον Παναιτωλικό, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, προκειμένου να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στην εν λόγω αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που υπέστη κάταγμα και φυσικά ήταν ο μοναδικός απόντας της σημερινής αναμέτρησης. Πέραν του Κροάτη, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει ούτε τον τιμωρημένο Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Το σημερινό πρόγραμμα στο «Απήλιον» δεν έκρυβε κάποιο απρόοπτο, με τον Σπύρο Ρισβάνη να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να αγωνίζεται στο προπονητικό δίτερμα που διεξήχθη μαζί με παίκτες απ’ την ομάδα Νέων. Όσοι αγωνίστηκαν χθες, έκαναν αποθεραπεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»