Πανευτυχής με τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, στη νίκη (93-78) της Ζαλγκίρις επί του Παναθηναϊκού, ήταν ο Μάρτιν Σίλερ.

«Γενικά, είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι είδαν ότι πιέσαμε και στις δύο πλευρές του παρκέ, αμυντικά και επιθετικά. Επίσης, το βασικό στοιχείο για εμάς ήταν να νικήσουμε και στον τομέα των ριμπάουντ. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα να νικήσεις σε αυτό τον τομέα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ. Τα παιδιά πάλεψαν πραγματικά και τα εύσημα πάνε σε εκείνους. Είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν γίνεται να μην αναγνωρίσουμε την προσπάθεια των παικτών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα φέτος. Είμαι πραγματικά υπερήφανος», δήλωσε ο προπονητής των Λιθουανών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Νιώθω αυτοπεποίθηση ότι καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα - Έχουμε πλεονέκτημα όποτε παίζει ο Σλούκας»

Παναθηναϊκός: Αφαίρεσε το διαρκείας από οπαδό μετά από επεισόδιο με τον Όφερ Γιανάι

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στρατηγική και έδειξε πόσο μας σέβεται - Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας - Δεν είχε κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ναν»

Γλίτωσε το «στραπάτσο» με Παρί και μπήκε εξάδα η Ρεάλ

Αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό φρενάροντας την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε