Μετά την πρώτη επαφή που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέντο στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, είχαν «παγώσει» οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στόπερ στις επαφές που είχαν γίνει τότε είχε προβάλλει τεράστιες απαιτήσεις, που άγγιζαν τις 700.000 ευρώ, και παράλληλα ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον έβαζε σε σκέψεις για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal News», τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση δείχνουν να έχουν τροποποιηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως έχει σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο παραμονής του και δείχνει πιο θετικός σε αυτή την προοπτική.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η κατανόηση που έδειξε το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως έχει ομαλοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μολέντο δείχνει πιο ευδιάθετος στις προπονήσεις και όλα θα κριθούν τον ερχόμενο Μάιο, με το «τριφύλλι» να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βραζιλιάνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποσύρθηκε ο Σιδηρόπουλος: «Αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη, περηφάνια και όμορφες αναμνήσεις»

Δεσύλλας: «Αυξημένες οι πιθανότητες παραμονής Τσάβες, όλες οι λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό»

Τσακίρης: «Τότε θα κάνει το ραντεβού με τον Πινέδα η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Ελίασον και Λιούμπιτσιτς»

Αποχωρεί από την Πογκόν ο Κούτρης - Ενδιαφέρον από Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία!

Τσορμπατζόγλου: «Κρίσιμες μέρες για τον ΠΑΟΚ και το θέμα προπονητή…»

Τσανάκας: «Οι δύο παίκτες προς ολοκλήρωση και η αναμονή για Τσάπρα-Μαρμόλ»

Στις 10 πιο aggressive ομάδες παγκοσμίως η ΑΕΚ!

Μαλάτος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Αναδιάρθρωση με μείωση και όχι με αύξηση»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Λανουά είναι ο καλύτερος ξένος αρχιδιαιτητής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»

«Για την πόλη και τη φανέλα»: Απόλυτα πετυχημένη και η 4η ετήσια συνάντηση του Αθλητικού Οργανισμού του Περιστερίου