Μετά την πρώτη επαφή που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέντο στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, είχαν «παγώσει» οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στόπερ στις επαφές που είχαν γίνει τότε είχε προβάλλει τεράστιες απαιτήσεις, που άγγιζαν τις 700.000 ευρώ, και παράλληλα ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον έβαζε σε σκέψεις για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal News», τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση δείχνουν να έχουν τροποποιηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως έχει σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο παραμονής του και δείχνει πιο θετικός σε αυτή την προοπτική.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η κατανόηση που έδειξε το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως έχει ομαλοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μολέντο δείχνει πιο ευδιάθετος στις προπονήσεις και όλα θα κριθούν τον ερχόμενο Μάιο, με το «τριφύλλι» να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βραζιλιάνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube