Για την ΑΕΚ ήταν μια -ευρεία μεν, τυπική δε- νίκη Κυπέλλου. Για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, όμως, ήταν κάτι παραπάνω.

Ο νεαρός μπακ-χαφ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την «Ένωση» και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό συνδυάστηκε με μια τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας.

«Είναι πολύ σημαντική για μένα η σημερινή ημέρα. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι σημαντική η βραδιά και για την ομάδα, αφού κερδίσαμε και τερματίσαμε πρώτοι. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά και μέσα από αυτήν, την υπομονή και την επιμονή ελπίζω να ξαναπάρω ευκαιρίες», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για τη συνέχεια του θεσμού και πως τον αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ο Βασιλαντωνόπουλος είπε: «Το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα είναι μεγάλη προτεραιότητα μας. Θα συνεχίσουμε για να τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.