Πλήρης διαβεβαιώσεις ότι το θέμα που προέκυψε με τον Έργκους Κάτσε θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει από έναν οργανωμένο σύλλογο έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκου.

Μιλώντας στη media day της ομάδας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως «ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα που προσφέρει αθλητικό θέαμα». Κι αφού τόνισε ότι «ξέρουμε πολύ καλά τις ρίζες του, αλλά δείχνουμε εμπράκτως και το κοινωνικό μας έργο», σημείωσε:

«Τα δικά μας αντανακλαστικά και οι άμυνες είναι αρκετά ισχυρές προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποτελέσει μοχλό πολιτικών συζητήσεων που προσβάλλουν το σύλλογο και μάλιστα από στελέχη του.

Ο παίκτης έχει κληθεί σε απολογία. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να ακούσουμε την άποψή του και ανάλογα να αποφασιστεί η τιμωρία του. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός που προβλέπει διάφορες τιμωρίες, ανάλογα με το μέγεθος του παραπτώματος»
.

Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκου τόνισε πως «το σημαντικό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι είμαστε μια ομάδα συνειδητοποιημένη που προβλέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ίσως δεν μπορεί να τις προλάβει, δεν υποκαθιστά την ατομική άποψη, υπάρχει και η ατομική ευθύνη, αλλά μπορεί να τις προβλέψει και να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις».

Και απαντώντας στο αν το θέμα είναι εις γνώση του Ιβάν Σαββίδη, σημείωσε: «Σαφώς, είναι ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλη έκταση, αλλά δε θα ήθελα να μιλήσω εξ ονόματός του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.