Ικανοποιημένος -αλλά και απόλυτα προσγειωμένος- εμφανίστηκε ο Νταμιάν Σιμάνσκι μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.

Έχοντας αναδειχθεί Cosmote MVP του ντέρμπι, από τη σχετική ψηφοφορία στην κοινότητα της ΠΑΕ στο Viber, ο Πολωνός δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα.

«Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Βάλαμε τα δυνατά μας, είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Μας βοηθάει να είμαστε στην κορυφή. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».

Όσο για την προσωπική του διάκριση και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, τόνισε: «Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί το σημερινό αποτέλεσμα ήταν αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. Είμαστε μια ομάδα, συνεχίζουμε».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκρηκτικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ με Λεβαδειακό: Γκολ ο Μουκουντί, απίθανη χαμένη ευκαιρία του Γιόβιτς αμέσως μετά!

Οι τρομερές στιγμές της AEL Novibet στο φινάλε με τον ΠΑΟΚ: Αστοχία σε κενή εστία και ακυρωθέν γκολ για χέρι!

Μπλόκο και για τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα από τη μεταμορφωμένη ΑΕΛ Novibet!

Τυχερό κοντρόλ, αλλά άψογο τελείωμα του Σαγάλ για το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Νικολογιάννης: «Συγκεντρωμένος και παθιασμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον εχθρικό Κατσικογιάννη»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη και ηρεμία ενόψει Πλζεν για τον Παναθηναϊκό - Όταν είναι καλά ο Τετέι δεν βλέπει κανέναν»

Μπράτσος: «Θα πρέπει να προοδεύσουμε νοητικά και να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση»

Με Γκεοργκίεφ και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Βέγκα: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή»

Άνοιξε το σκορ στη Λάρισα με Χατσίδη και με δόση τύχης ο ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.