Ενθουσιασμένος από τους πρώτους του μήνες στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Σε συνέντευξή του στο «Przeglad Sportowy», ο Πολωνός μίλησε με θερμά λόγια για τις συνθήκες και το οικογενειακό κλίμα που βρήκε στην «Ένωση».

Δεν έκρυψε λοιπόν ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει σ’ αυτή και μετά το καλοκαίρι (όταν λήγει ο δανεισμός του από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι).

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάνσκι

Για την καθημερινότητα μετά την καραντίνα: «Στην ΑΕΚ προσπαθούμε να βιώσουμε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Στις 12 το πρωί συνδεόμαστε με τον προπονητή και προπονούμαστε από το σπίτι. Δουλεύουμε στη δυναμική και τη σταθερότητα».

Για τους πρώτους του μήνες στην ΑΕΚ: «Είμαι στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο και ο δανεισμός μου τελειώνει τον Ιούνιο. Δουλεύω με τον Μάσιμο Καρέρα, τον πρώην βοηθό του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους. Έχει αναλάβει προπονητής στην ομάδα και με την Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Χρησιμοποιεί την εμπειρία που έχει όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως παίκτης».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στην 3η θέση. Στο κλαμπ δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους. Θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον. Πριν δυο χρόνια η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έπαιξε στο Champions League με Μπάγερν, Άγιαξ και Μπενφίκα».

Για το μέλλον του: «Στην Αθήνα μπορώ να μεγαλώσω, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω εντυπωσιασμένος με το κλαμπ, το ρόστερ και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΑΕΚ. Εάν πολλές φορές ο όρος “οικογένεια” για μία ομάδα είναι συχνά κακοποιημένη, στην περίπτωση της ΑΕΚ δεν είναι υπερβολή. Κι αυτό μεταφράζεται και στα αποτελέσματα. Θα ήθελα να μείνω εδώ, στην ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του «τελικού» με ΠΑΟΚ… πριν τον τελικό!

Το story Καραπαπά για το κλάμα του Ποντένσε

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Μλαντένοβιτς

Άρης-ΠΑΟΚ: Το σχόλιο του Ντέμη για το ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο!

Ντέμης: «Επιτυχημένη η σεζόν του ΠΑΟΚ ακόμα και αν χάσει τον τίτλο - Δεν έκανε ένα βήμα μπροστά φέτος ο Παναθηναϊκός»

Ντέμης: Δεν ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Αλμέιδα, απλά ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός - Έπαιξε στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Ντέμης: Αν δεν έτρωγε η ΑΕΚ γκολ στο 90' από τον ΠΑΟΚ θα ήταν πετυχημένη η χρονιά και επειδή το έφαγε είναι αποτυχημένη;

Πέρεθ: «Συγγνώμη για το λάθος μου – Μπορούμε να κερδίσουμε Ολυμπιακό και Άρη»

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών – Με πίστη, αλλά χωρίς έπαρση στον ''τελικό''»

«Το συναίσθημα ότι αφήνεις το σπίτι σου»: Αινιγματικό στόρι από τη σύζυγο του Ποντένσε

TAGS: A.E.K.