Ντιέγκο Σιμεόνε- Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια σχέση αγάπης, εμπιστοσύνης, αφοσίωσης που κρατάει χρόνια. 11 ολόκληρα χρόνια για την ακρίβεια! Και απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει να υπάρχει.

Ο Αργεντίνος τεχνικός βρίσκεται στην Ατλέτι από το 2011, και από τότε τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Εξάλλου δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς με αυτόν στον πάγκο οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει τον τρόπο να φτάνουν σε επιτυχίες.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπριζ για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, o «Τσόλο» έδειξε το πόσο αγαπά τον σύλλογο στον όποιο ανήκει, καθώς εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος». «Δεν μπορώ να με φανταστώ πουθενά αλλού πέρα από την Ατλέτικο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!