Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» (24/11, 21:45) ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος μίλησε για τον Όμπλακ, την επιστροφή του Μέσι, τα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του, αλλά και την πολυσυζητημένη ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ροχιμπλάνκος».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής:

Για τον Όμπλακ: «Γνωρίζω πως ο σύλλογος κάνει προσπάθειες για να συνεχίσει μαζί μας ο Όμπλακ. Συζητήσαμε μαζί του μέσα στην εβδομάδα και ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το τι θέλει και το τι χρειάζεται. Ξέρει πως τον έχουμε ανάγκη και πως είναι πολύ σημαντικός για το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου».

Για τον Μέσι που επιστρέφει από τον τραυματισμό του: «Ο Μέσι έχει δείξει μέσω των αριθμών του τις δυνατότητές του και όλα όσα αντιπροσωπεύει για τη Μπαρτσελόνα. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε να μεγαλώνουμε σαν ομάδα, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό σεζόν με τη σεζόν, μέχρι να φτάσουμε στην επιτυχία».

Για τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει φέτος η Ατλέτικο: «Προφανώς, δουλεύουμε με τη σκεπτική να έχουμε τους λιγότερους δυνατούς τραυματισμούς, όπως και κάθε σύλλογος. Είμαστε μια χαρά. Μόνο τρεις παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα».

Για τη δήλωση του Γκάμπι, ο οποίος είπε πως ο Σιμεόνε είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος για την Ατλέτικο: «Είναι πολύ όμορφο να ακούς τέτοια λόγια, αλλά γνωρίζει ότι πολλά θα κριθούν από το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι της Τρίτης. Όσο με αφορά, μπορεί να απολυθώ και αύριο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μιλήσαμε γι αυτό την τελευταία φορά που δειπνήσαμε με τον πρόεδρο. Έχουμε συζητήσει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ακόμα. Όλα όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα είναι ανοησίες, ψέματα. Μιλήσαμε για το οικονομικό μέρος, όχι τη διάρκεια. Ο πρόεδρος πρότεινε να συναντηθούμε ξανά μέσα στη σεζόν και να αποφασίσουμε. Έχω μεγαλύτερη ενέργεια τώρα, από όταν ήρθα στον σύλλογο. Είμαι ξεροκέφαλος και ψάχνω να βρω αυτό που λείπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube