Την εξωπραγματική έφεση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο σκοράρισμα, εκθείασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Απόψε, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Γιουβέντους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Champions League και απέναντι της θα βρει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του θεσμού με 126 τέρματα.

«Είναι δύσκολο να προετοιμάσεις κάτι απέναντι σε έναν παίκτη όπως αυτός. Είναι ένα “θηρίο” σκοραρίσματος με ένα τεράστιο ρεκόρ», ανέφερε στη χτεσινή συνέντευξη τύπου ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη σεζόν τον είχε αποκλείσει από τη φάση των «16» με ένα ακόμα χατ-τρικ του.

Αναμφίβολα, τα δυνατά σημεία του Ρονάλντο δεν οριοθετούνται σε έναν μόνο τομέα.«Όποτε θα πηγαίνει η μπάλα κοντά στην περιοχή, θα κινδυνεύουμε. Έχει το εναέριο παιχνίδι και το μακρινό σουτ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο «Τσόλο».

Μάλιστα, ο προπονητής την Ατλέτικο στάθηκε και στους απρεπείς πανηγυρισμούς τόσο του ίδιου, όσο και του Πορτογάλου άσου στις περσινές συναντήσεις τους. «Όταν ο Κριστιάνο έκανε την ίδια χειρονομία με τη δική μου, υποθέτω ότι ένιωσε το ίδιο με μένα. Το γεγονός θεωρείται λήξαν», υπογράμμισε ο 49χρονος Αργεντινός τεχνικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube