Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-2 από την Μπαρτσελόνα, χθες (14/04) το βράδυ, εξασφάλισε ωστόσο την παρουσία της στα ημιτελικά του φετινού Champions League, μετά το 0-2 μέσα στη Βαρκελώνη.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του ματς στο «Μετροπολιτάνο», ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε μια χειρονομία προς τους φίλους των Καταλανών που βρέθηκαν στη Μαδρίτη και κάθονταν στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου.

Με την συγκεκριμένη κίνηση, ο Αργεντινός τεχνικός τους προέτρεπε να πάνε για ύπνο, από την στιγμή που η ομάδα τους είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από τους «ροχιμπλάνκος» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φυσικά, αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι «απάντησαν» με χειρονομίες και προσβολές προς το πρόσωπο του Σιμεόνε αλλά και τους παίκτες της Ατλέτικο, όταν εκείνοι μετέβαιναν προς τα αποδυτήρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!

Άγριο «κράξιμο» Σνάιντερ σε Καμαβινγκά: «Είναι ηλίθιος»!