Εμφανιζόταν ως στοργικός πατέρας, παρουσιαζόταν στα κοινωνικά δίκτυα ως ο τέλειος οικογενειάρχης αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος του τρόμου, μεταμορφωνόταν σε δυνάστη, βασανιστή.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον αστυνομικό που μέχρι πρότινος υπηρετούσε στη Βουλή προκαλούν ανατριχίλα.

Ο αστυνομικός ο οποίος κρατείται φρουρούμενος στο ψυχιατρικό τμήμα του 414 στρατιωτικού νοσοκομείου σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όλα τα φρικαλέα που κατηγορείται πως έχει κάνει στη σύζυγό και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr ο 45χρονος θα αρνηθεί πως βίαζε και κακοποιούσε τη σύζυγό και τα ανήλικα παιδιά του ενώ θα προσπαθήσει να πείσει τον δικαστικό λειτουργό πως η σύζυγος του παρουσιάζει ψυχιατρικές διαταραχές.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται όμως και η κατάθεση του 14χρονου γιου της οικογένειας ο οποίος παρακολουθείται -όπως και τα άλλα παιδιά της οικογένειας- από παιδοψυχολόγο.

Ο παιδοψυχολόγος προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» τον ανήλικο και να μιλήσει για όσα συνέβαιναν στο σπίτι της φρίκης.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι εύκολο καθώς όπως είχε αποκαλύψει το skai.gr το 2020 στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 2ο όροφο του διαμερίσματος που διέμενε η οικογένεια.

Το περιστατικό και τα αίτια της πτώσης είχε επιβεβαιώσει και ο συνήγορος της μητέρας.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ανήλικοι για επίθεση σε 13χρονη σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέμπη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων – Υποβολή αιτημάτων προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου

Τουρκία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο πρόεδρος εταιρείας που ανήκει στον γιο κορυφαίου στελέχους του AKP

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα επιχειρεί να αποκτήσει υπεροχή στο Αιγαίο στις συνομιλίες με τον Ρούμπιο

Έκτακτη πληρωμή του επιδόματος τέκνων: Ποιοι θα πάρουν χρήματα