Με σταθερά βήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του πλάνου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την μετακόμιση ολόκληρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Όπως είχε προαναγγείλει από χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, σήμερα στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η ομάδα εργασίας για τη διπλή ανάπλαση.

Η σημερινή, αλλά και οι επόμενες συναντήσεις, θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ παρών θα είναι και ο κ. Γιαννακόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Στέφανο Αυγουλέα.

Οι δύο άνδρες έχουν αποφασίσει να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή πληροφοριών και για αυτό το λόγο οι συναντήσεις τους θα γίνονται στο πολιτικό γραφείο του επόμενου Δημάρχου Αθηναίων και όχι σε κάποιο κτίριο που βρίσκεται η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Η ομάδα εργασίας, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, θα συνεδριάζει όλο το καλοκαίρι, με μοναδική εξαίρεση κάποιες ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να επισπευστούν κάποιες άλλες υποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube