Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προσοχή του ιατρικού επιτελείου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι στραμμένη στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, από τη στιγμή που ο Ρέτσος είναι τραυματίας, και ο Πάουλος Μπέντο δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε… αλχημείες για το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ισπανός οπισθοφύλακας αναμένεται να αγωνιστεί, όμως όλα θα φανούν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Από την πλευρά του, και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και χθες έκανε αποθεραπεία. Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε με τον Σέρβο χαφ, και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του διεθνούς άσου, προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Εν τω μεταξύ, στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα επανέλθει και ο Μάρκο Μάριν, αντί του Μανθάτη ή του Μπουχαλάκη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το «μήνυμά» του στον Γερμανό άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»