Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αφού ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «δικέφαλο του Βορρά» με τη μεταγραφή του να είναι ήδη «τελειωμένη».

Μέσα στη μέρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό του πράγματος, αφού στον ΠΑΟΚ περιμένουν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, το οποίο θα στείλει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Ελ Κατουντουρί.

Ο Μαροκινός, θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Έμπολι με οψιόν αγοράς, που θα φτάσει αν ολοκληρωθεί η αγορά του στο τέλος της σεζόν, στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του, θα φτάσει τις 500.000 ευρώ ετησίως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.