Χαρούμενος για το 0-0 της ΑΕΚ με τη Μίλαν και τη δεύτερη σερί πολύ καλή εμφάνιση της Ένωσης με τους «ροσονέρι» παρουσιάστηκε ο Αντρέ Σιμόες σε δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV.

«Δεν είναι εύκολο να έρθεις ισόπαλος δύο φορές με μια τέτοια ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, καταφέραμε δύο ισοπαλίες και στο πρώτο ματς ίσως να ήρθε το 0-0 και από τύχη, αλλά όχι στο δεύτερο», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το 0-0 με τη Μίλαν: «Δεν είναι εύκολο να έρθεις ισόπαλος δύο φορές με μια τέτοια ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, καταφέραμε δύο ισοπαλίες και στο πρώτο ματς ίσως να ήρθε το 0-0 και από τύχη, αλλά όχι στο δεύτερο».

-τη συνεργασία του με τον Γιόχανσον στον άξονα και τι ρόλο έπαιξε: «Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά, ήταν συνολικά πολύ καλή η συνεργασία της ομάδας, μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά στις προπονήσεις και μας αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά του Μπακάκη, καθώς αγωνίζεται σε μια θέση που δεν έπαιζε μέχρι πρόσφατα».

-το τι σκέφτεται εν όψει των επόμενων ματς: «Δεν σκέφτομαι τους επόμενους αγώνες, αλλά θα τους σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στα επόμενα ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.