Για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αποβολή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε ο Αντρέ Σιμόες κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Ο Πορτογάλος μέσος σχολίασε αρχικά για την επίμαχη φάση με τον Βούλγαρο: «Σε ποδοσφαιριστές που έρχονται από μεγάλα πρωταθλήματα δεν τους αρέσει να τους μαρκάρουν πάρα πολύ. Εγώ τον μάρκαρα κι έγινε αυτό που έγινε», ενώ για το βραβείο σχολίασε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για μένα, ειδικά από τη στιγμή που το παραλαμβάνω μετά από ντέρμπι. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το ματς κυπέλλου που ακολουθεί είπε: «Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το παιχνίδι αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.