Πολύ ιδιαίτερη και συναισθηματική ημέρα θα είναι για τον Κρούνοσλαβ Σίμον η αναμέτρηση της Εφές με τον Ολυμπιακό (1/12), για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης θα τιμήσουν τον Κροάτη για την προσφορά του, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο «44» προς τιμήν του, με τον ίδιο να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για το «Σινάν Ερντέμ».

Το μήνυμα του Κροάτη:

«Γεια σας φίλοι της Εφές. Μου λείπετε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη. Ελπίζω να είστε όλοι μαζί μου στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς θα είναι μία πολύ συναισθηματική ημέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τη μοιραστώ μαζί σας. Τα λέμε σύντομα στο Σινάν Ερντέμ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φενέρμπαχτσε-Ζάλγκιρις: Η πρωταθλήτρια απέναντι στη φορμαρισμένη ομάδα του Κάουνας!

Βαλένθια-Παναθηναϊκός AKTOR: Κάνουν break και γίνονται… αφεντικό για το Final 4 οι «πράσινοι»!

Ολυμπιακός-Μονακό: Κλειδί η σοβαρότητα για το 1-0 στα playoffs

Με δεκάδα η αποστολή της Μονακό για ΣΕΦ

Ντιαλό: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν το Final Four - Αγαπώ τον coach Σπανούλη, μας βοήθησε όλους»

Πετρίδης: «Τεράστια, σε πολλά επίπεδα, η απουσία του Σλούκα - Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση»

Ζέρβας: «Κομβικό το 2-0, όπως και αν έρθει για τον Ολυμπιακό - Να οδηγήσει τη Μονακό σε λάθη…»

Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται και δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο - Να δείξω σε όλους γιατί περίμεναν να επιστρέψω»

Ντε Λαρέα: «Όλοι έχουμε τη φιλοδοξία να παίξουμε σε Final Four - Nα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Φαρίντ: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα με τη Βαλένθια και να ρίξουμε τον ρυθμό»