Ο Λορέντσο Σιπιόνι έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος. Προσπάθησα παρά πολύ για να έρθω εδώ» ανέφερε ο 20χρονος χαφ, που αναφέρθηκε στα όσα του είπε ο συμπατριώτης του -και προσεχώς συμπαίκτης του- Σαντιάγκο Έσε.

«Μου είπε ότι είναι ένας φανταστικός σύλλογος, από τους πιο μεγάλους στην Ευρώπη», δήλωσε ο Σιπιόνι, που θα γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών αυτό το καλοκαίρι, μετά τον Ρεμί Καμπελά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»