Στις φιλοδοξίες που έχει για το μέλλον αναφέρθηκε ο Παπέ-Αμπού Σισέ με δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του με αφορμή την επερχόμενη παρουσία του στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Σενεγάλης, δείχνοντας ο στόπερ του Ολυμπιακού ότι έχει στο μυαλό του να πάρει κάποια στιγμή μια καλή μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο madeinfoot.com

Για την Εθνική Σενεγάλης και το Κόπα Άφρικα: «Είναι όνειρο ζωής για μένα και μεγάλη περηφάνεια που εκπροσωπώ την χώρα μου. Έχω λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα U20 το 2015 αλλά εδώ πρόκειται για πιο υψηλό επίπεδο».

Για τα τεστ που έδωσε στη Γαλλία, σε ομάδες όπως οι Τρουά, Καέν, Μονπελιέ και Στρασμπούρ: «Πήγα για να κάνω την προσπάθειά μου σε μία από αυτές τις ομάδες (σ.σ. δεν ήθελε να πει ποια) αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν θέση και έπρεπε να φύγω. Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω και ο τότε αθλητικός διευθυντής με άφησε να κοιμηθώ έξω στη βροχή, λέγοντάς μου πως δεν είχε χώρο για εμένα. Με άφησαν να κοιμηθώ έξω με τη βροχή και δύσκολες συνθήκες. Ήταν δύσκολο αλλά εμένα με έκανε πιο δυνατό όλο αυτό. Μετά ήρθε η δοκιμή στην Αζαξιό. Η ομάδα με αγκάλιασε, μου έδωσε συμβόλαιο, έγινε η οικογένειά μου και με στήριξε».

Τη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς και το μέλλον του Σισέ: «Είναι σαν πατέρας μου. Οδήγησε μάλιστα αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα μου όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Προσωπικά δεν θέλω να προτρέχω ούτε να βιάζομαι στην ζωή μου και την καριέρα μου. Οι ατζέντηδές μου χειρίζονται το μέλλον μου αλλά εάν έχω την ευκαιρία για να πάω σε πιο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ευρώπη, τότε γιατί όχι;».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube