O Ολλανδός διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Νέιθαν Ακέ, αναμένεται να απουσιάσει έως και 11 εβδομάδες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε την Τρίτη για την αποκατάσταση ενός τραυματισμού.

«Όταν κάνεις χειρουργική επέμβαση είναι σοβαρό», είπε ο Γκουαρδιόλα μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής (8/3) αναμέτρησης της Premier League με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. «Έχει παλέψει πολύ αυτή τη σεζόν με τα προβλήματα στα πόδια του».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε αν η πίεση είναι μικρότερη αφού η ομάδα του δεν βρίσκεται σε ρεαλιστική διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Η πίεση είναι πάντα εκεί στους μεγάλους συλλόγους», είπε ο Γκουαρδιόλα.

«Πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για να κάνεις το καλύτερο για ό,τι κι αν παίζεις. Είναι διαφορετικό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι προσπαθούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να ανέβουμε και να βοηθήσουμε στην εξασφάλιση αυτού του στόχου», συνέχισε αναλυτικά.

Η Σίτι είναι επίσης χωρίς τους αμυντικούς Τζον Στόουνς και Μανουέλ Ακάντζι, αλλά οι νεοφερμένοι Αμπντουκοντίρ Κουσάνοφ και Βίτορ Ρέις αναμένεται να αγωνιστούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!