Σε… παραδοσιακή ώρα, για το ποδόσφαιρο της Αγγλίας, αναμένεται να γίνει η σέντρα του τελικού του FA Cup.

Πρόκειται για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουμε ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 3 Ιουνίου και θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρες Ελλάδος (σσ. 15:00 ώρα Αγγλίας). Τελευταία φορά που ο τελικός του Κυπέλλου διεξήχθη αυτή την ώρα ήταν πριν από δώδεκα χρόνια, το 2011. Μάλιστα, η ώρα αυτή επιλέχτηκε από την αστυνομία αφού θεωρεί υψηλής επικινδυνότητας το παιχνίδι.

Η FA επιβεβαίωσε ότι η νικήτρια ομάδα θα λάβει επίσης ως έπαθλο το ποσό των 2 εκατ. λιρών, ενώ η ηττημένη 1 εκατ. λίρες.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!