«Ρόδα είναι και γυρίζει», λέει ο θυμόσοφος λαός, με τον Μαρκ Κουκουρέγια να το... βιώνει στο πετσί του και να γίνεται Viral για τους λάθος λόγους!

Βλέπετε, πριν από περίπου έναν μήνα, ο Ισπανός αμυντικός της Τσέλσι πάνω στη χαρά και στη μέθη της κατάκτησης του Euro 2024 με τη «φούρια ρόχα», ανέβηκε πάνω σε τραπέζι κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου της ομάδας στο ξενοδοχείο, παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας για τον... εαυτό του, ενώ παράλληλα, «απείλησε» και τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

«Κούκου, Κουκουρέγια, τρώει παέγια. Κούκου, Κουκουρέγια πίνει Estrella. Ο Χάαλαντ τρέμει γιατί έρχεται o Κουκουρέγια!», τραγούδαγε ξανά και ξανά ο 26χρονος αμυντικός σε ένα στιγμιότυπο που έγινε γρήγορα Viral!

Η μοίρα τα έφερε έτσι, που στην πρεμιέρα της Premier League, οι «μπλε» φιλοξενούν τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριζ», με τον Νορβηγό στράικερ να ανοίγει το σκορ στο 18ο λεπτό, σκοράροντας μπροστά στον Κουκουρέγια, τον οποίο και απέφυγε με όμορφη κίνηση!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το «γλέντι» που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα στα social για τον Ισπανό μπακ δεν... περιγράφεται!







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»