Ο Μανώλης Σιώπης κλήθηκε να σχολιάσει την βαριά ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 24χρονος μέσος μιλώντας στα κανάλια της Nova, αναφέρθηκε στο πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο των Θεσσαλονικιών, ενώ τόνισε πως πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Σιώπη:


Για το παιχνίδι και την ήττα του Άρη: «Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με την κατοχή που θέλαμε και βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε καθόλου. Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό, παρόλα αυτά κοιτάμε μπροστά, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».
Για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκαν: «Όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ, πρέπει να ρισκάρεις. Παίξαμε ανοιχτά και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε. Γενικά ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται με το ίδιο στιλ παιχνιδιού απέναντι σε όλες τις ομάδες: «Εμάς αυτό είναι το στιλ μας και αυτό θέλει ο προπονητής να κάνουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί όπως προείπα η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

Για το ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα: «Το κλειδί του αγώνα θεωρώ ότι ήταν το δεύτερο γκολ που το δεχθήκαμε από στατική φάση. Δεν βγήκαν οι άμυνες και τα μαρκαρίσματα και έτσι ήρθε το γκολ. Πρέπει να αναλογιστούμε τι γίνεται και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Γιατί ο Άρης δεν μπορούσε να απειλήσει εύκολα και να πετύχει κάποιο γκολ: «Αυτό δε μπορώ να το ξέρω. Βγάλαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν είναι πρέπει το θετικό αποτέλεσμα, είναι... όλα μέσα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης