Αποκαλύψεις για τον τρόπο που αποχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης από τον Προμηθέα Πάτρας ήρθαν στην επιφάνεια από τις καταθέσεις των μαρτύρων για το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο ελληνικό μπάσκετ με καταγγελίες για στημένους αγώνες. Σύμφωνα με μάρτυρα, ο Βαγγέλης Λιόλιος ήθελε να διώξει τον πρώην διεθνή σέντερ και ο μάρτυρας αφήνει να εννοηθεί ότι ωθήθηκε προς την έξοδο με διαιτητικές αποφάσεις εναντίον του, οι οποίες... παραγγέλθηκαν άνωθεν.

«Προς το τέλος του 2019 ο Προμηθέας επιθυμούσε να βάλει στο δυναμικό του τον Γιώργο Μπόγρη που ερχόταν από ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Ισπανία και είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Με παρακάλεσαν να τους φέρω σε επαφή μαζί του.

Τους κανόνισα συνάντηση στον Πειραιά. Στη συνάντηση διαπραγματεύτηκαν την μεταγραφή του στον Προμηθέα και υπεγράφη συμβόλαιο. Μετά από δύο μήνες ο κ. Λιόλιος ήταν πολύ δυσαρεστημένος με την απόδοση του Μπόγρη. Ο Γιώργος με παίρνει έξαλλος τηλέφωνο και μου λέει "ο Πρόεδρος θέλει οπωσδήποτε να απαλλαγούμε από τον Μπόγρη. Κάνε ό,τι μπορείς”. Του είπα είναι δύσκολο αλλά του ζήτησα χρόνο.

Του εξήγησα ότι στα επαγγελματικά συμβόλαια υπάρχουν ρήτρες και ότι σε δύο μήνες δεν αλλάζει το συμβόλαιο. Μετά μου είπαν ότι αν λάβει έναν συγκεκριμένο αριθμό τεχνικών ποινών επιβάλλεται στον παίκτη πολύ υψηλό πρόστιμο. Μετά είδα ένα βίντεο από τον επόμενο αγώνα που φαινόταν διαιτητής να δίνει τεχνική ποινή χωρίς λόγο στον Γιώργο Μπόγρη
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κικίλιας: «Ντροπή όσα γίνονται στο μπάσκετ-Να φτάσει η έρευνα μέχρι τέλους»

Δικηγόρος Τσαρούχα-Κορομηλά: «Δεν έχουν διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη-Είναι άνθρωποι καθαροί, νόμιμοι»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Υποστήριξε τους αδελφούς Έλληνες» έγραφε SMS - Οι «10» που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Η σύζυγος του ΜακΚίσικ απάντησε στον Γιαννακόπουλο και τα έβαλε με Τσαρούχα-Η αιχμή για Μπαρτζώκα

Ασβεστάς: «Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις εκδίδεται ένταλμα σύλληψης»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Έκανα ό,τι μου ζήτησαν για να οριστώ στην Α1»-Συνεργάτης του Λιόλιου μου έδωσε 100χιλ»

Περιστέρι Betsson: Επετειακή διάθεση 55 εισιτηρίων διαρκείας με έκπτωση 55€

Βρούτσης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θλιβερή εικόνα, να κλείσουν άμεσα οι πληγές στο μπάσκετ»

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής με τα 820.000 ευρώ

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Πάμε για την υπέρβαση της χρονιάς. Αχαστη τριάδα»