Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση τουλάχιστον στο Europa League τη νέα χρονιά, σε συνδυασμό πάντα με το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάγερν στο Βελιγράδι.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη ένα κίνητρο να τα δώσουν όλα στο νέο γήπεδο των Λονδρέζων. Και αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία αρκετών σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αναφέρει πως στην έδρα της αγγλικής ομάδας θα βρεθούν εκπρόσωποι ομάδων από την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, οι οποίοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγοι οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων με τις εμφανίσεις τους, όπως ο Ελαμπντελαουί, ο Ποντένσε, ο Σα, ο Τσιμίκας, ο Μπουχαλάκης, ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία