Την απόφαση της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα να προχωρήσει στην διακοπή της συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σχολίασε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της σερβικής ομάδας σε δηλώσεις του ενόψει του σημερινού ματς με την Παρτίζαν.

«Δεν μπορώ να μπω σε τόσες πολλές λεπτομέρειες γιατί δεν γνωρίζω πολλά για την κατάσταση. Αναγνωρίζω ότι κάθε ομάδα έχει την ιστορία της και κάθε κατάσταση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, από την οπτική γωνία του προπονητή το να απολύσεις κάποιον μετά από μόλις δύο αγωνιστικές, είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Τώρα που ο Σάσα ανέλαβε μπορώ να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο διότι είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας. Γενικά, τέτοιες γρήγορες αλλαγές εμένα δεν μ’ αρέσουν, αλλά δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ από κάποιους καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες», ανέφερε ο Σκαριόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube