Η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με την Ισπανία στο Πιερ Μορουά (30/07, 12:00, ΕΡΤ1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για τη δεύτερη αγωνιστική του Α' ομίλου, στο πιθανώς πιο κομβικό παιχνίδι για τη συνέχειά της στη διοργάνωση.

Ο προπονητής της «ρόχα», Σέρτζιο Σκαριόλο, αποθέωσε τη «γαλανόλευκη» και κυρίως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και πολλούς από τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής μας, τονίζοντας τη δυσκολία του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το γκρουπ των παικτών είναι ενωμένο, έτοιμο να δώσει άλλη μία μάχη. Είναι μία στιγμή που απαιτεί πνευματική ετοιμότητα. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα, γιατί το μέλλον είναι τώρα. Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να αγωνιστούν σε τέτοιες αναμετρήσεις. Είναι αλήθεια πως αυτά τα παιχνίδια σου μαθαίνουν πολλά, οι νέοι κουβαλούν μεγαλύτερα βάρη. Όμως, πρέπει να δώσεις μάχη για το σήμερα.

Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, αλλά και πολλούς αθλητές με σημαντικό ρόλο σε ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι συνηθισμένοι σε αυτά τα ματς. Παίζουν καλά στην άμυνα, σουτάρουν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκεί, όπως και ο Παπανικολάου, ένας από τους κορυφαίους φόργουορντ, αλλά και παίκτες όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μήτογλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!