Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (0-0) και η μέτρια εμφάνιση της ομάδας προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έφυγε από την προεδρική σουίτα λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης και κατέβηκε κατευθείαν στα αποδυτήρια, μην μπορώντας να πιστέψει την έκβαση ενός θεωρητικά εύκολου παιχνιδιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γνωστός εφοπλιστής είχε τονίσει μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού πως «είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν».

Άλλες πληροφορίες, τώρα, αναφέρουν πως ο κ. Μαρινάκης δεν μπήκε στα αποδυτήρια και δεν μίλησε στους παίκτες, απλώς έμεινε στο διάδρομο, συζήτησε με τους υπεύθυνους της ομάδας και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Λίγη ώρα μετά την «γκέλα» ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε και το ντέρμπι του μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό της Γλυφάδας, συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα σύμβουλό της Θρύλος ΑΕ, Γιώργο Παύλου, και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Στο καθαρά αγωνιστικό, η ομάδα φάνηκε να αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα απέναντι σε κλειστή άμυνα και ενώ έχει κερδίσει όλους τους άλλους αγώνες της, δεν τα έχει καταφέρει απέναντι στις νεοφώτιστες, ΑΕΛ και Κέρκυρα.

Την ίδια ώρα, υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι ο Μπέντο επιμένει να αφήνει έξω σημαντικούς παίκτες, όπως είναι ο Τσόρι, ο Μάριν και ο Σιόβας, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν λύσεις και «ανάσες» στους συμπαίκτες τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Πολύ όμορφη γιορτή στη Φιλαδέλφεια με γεμάτο το γήπεδο και όλους στο… κινητό»

Σπάνε το μπλόκο της αστυνομίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: Πορεία από Καμάρα και γιγαντοοθόνη στην Τούμπα!

Αθανασίου: «Πιθανότατα με Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό - Τον πιστεύει πολύ ο Κόντης»!

Νικολακόπουλος: «Ραντεβού Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Ελ Κααμπί για την παραμονή του Μαροκινού»

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης, συνθήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το ξενοδοχείο του

Μετατέθηκε για τις 10 Ιουνίου η συζήτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Διπλή Ανάπλαση

Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 19,1 εκατ. ευρώ

Πήγε στο μουσείο της ΑΕΚ με φανέλα Σαμπανάτζοβιτς που… άρπαξε ο πατέρας του στην Τούμπα στο πρωτάθλημα του 1992!

Super 3: «Προσοχή, υπάρχουν πολλοί πονηροί που θέλουν να βλάψουν τον Άρη»

Το πρώτο μέλημα του Κόντη για τον Παναθηναϊκό