Ο Ζντένεκ Σκάζνι γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό από τη θητεία του τη σεζόν 2004/05 αλλά φυσικά και τη Σλάβια ως… Τσέχος. Ο 64χρονος πλέον προπονητής, που έχει εργαστεί και στον ΟΦΗ αλλά και στη Σπάρτα Πράγας, προειδοποίησε τους αποψινούς αντιπάλους του «τριφυλλιού» για τη δυναμική τους.

«Αν ήμασταν πριν επτά χρόνια, θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Αν ήμασταν πριν δύο χρόνια, θα έλεγα πως φαβορί είναι η Σλάβια. Τώρα θα πω πως είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Η Σλάβια αντιμετωπίζει μια μεγάλη ελληνική ομάδα, που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι Έλληνες δεν δέχονται με τίποτα να αποκλειστούν. Ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο έχει δυναμώσει πολύ. Στη θέση της Σλάβια δεν θα υποτιμούσα σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, θα ήταν μεγάλο λάθος», τόνισε στην τσεχική ιστοσελίδα Sport.cz.

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που τον γνωρίζω από τη θητεία μου στην Ελλάδα, είναι ένας πολύ έμπειρος και έξυπνος προπονητής. Οι ομάδες του είναι πολύ καλά αμυντικά στημένες και ο ίδιος θα είναι άριστα προετοιμασμένος για τη Σλάβια. Περιμένω ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον από τακτικής πλευράς. Δεν έχω δει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό, αλλά θα παίξει με προσοχή στα μετόπισθεν. Δεν σκοράρει εύκολα, αλλά θα είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»