Αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στην Ιταλία, αν υπάρξει κάποια πρόταση, έχει ο Ματέο Νταρμιάν όπως είπε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σε ιταλικά Μέσα ενημέρωσης και συμπλήρωσε πως δεν μετάνιωσε που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα παλέψει για την θέση του.

«Δεν μετάνιωσα για την απόφαση που πήρα. Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση ξανά και ξανά. Προφανώς, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι κι εγώ θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται, αλλά δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να κάνω δύσκολες τις αποφάσεις του προπονητή και θα συνεχίσω να το κάνω», ανέφερε ο 27χρονος Ιταλός.

«Δεν θα αρνηθώ ότι παρακολουθώ ιταλικό ποδόσφαιρο και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω, τότε θα κάνω τις απαιτούμενες κινήσεις. Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη ποδοσφαίρου. Η Premier League είναι πιο physical και βασίζεται λιγότερο στην τακτική και αυτό βοηθάει στο να γίνει ένα πιο γρήγορο και δυνατό παιχνίδι. Αν η Γιουβέντους αγωνιζόταν στην Premier League, θα είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο», πρόσθεσε ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Νταρμιάν αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2015 με την μεταγραφή του από την Τορίνο να κοστίζει 18 εκατομμύρια ευρώ. Έχει 72 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ φέτος έχει παίξει σε μόλις 4 ματς.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube