«Αυλαία» στην Λιόν, εκεί όπου ξεκίνησε και την επαγγελματική του καριέρα, φαίνεται ότι σκέφτεται να… ρίξει ο Καρίμ Μπενζεμά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο Μπενζεμά γεννήθηκε στην πόλη της νοτιοανατολικής Γαλλίας και ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους «λιονέ» σε ηλικία 10 ετών, όντας μέλος των περίφημων ακαδημιών τους.

Μάλιστα, ο 32χρονος στράικερ έφτασε σχεδόν τι 150 συμμετοχές με την φανέλα της Λιόν, την οποία και βοήθησε τα μέγιστα στο να κατακτήσει τέσσερις διαδοχικές φορές τον τίτλο στη Ligue 1, από το 2004 ως το 2008, προτού μετακομίσει στους «μερένγκες» το επόμενο καλοκαίρι!

«Να γυρίσω πίσω στην Λιόν; Μου το λένε αρκετά συχνά. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο συνδεδεμένος είμαι με το κλαμπ και την πόλη. Το να επιστρέψω άμεσα δεν είναι εφικτό γιατί είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου κι έχω ακόμα αρκετά πράγματα να κάνω. Αλλά το να έρθω πίσω και να αποσυρθώ, γιατί όχι; Σίγουρα θα επιστρέψω, είτε σαν παίκτης, είτε όχι», σχολίασε ο Μπενζεμά στο επίσημο κανάλι της πρώην ομάδας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube