Συγγνώμη από μια 21χρονη επιβάτιδα αναγκάστηκε να ζητήσει αεροπορική εταιρεία, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για τον τρόπο που της φέρθηκε το πλήρωμα καμπίνας λόγω της «απρεπούς» αμφίεσής της, σύμφωνα με το CNN.

Η Έμιλυ Ο Κόνορ ταξίδευε από το Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τενερίφη, στα Κανάρια Νησιά στις 2 Μαρτίου με την αεροπορική εταιρεία Thomas Cook Airlines και όπως η ίδια υποστηρίζει το πλήρωμα καμπίνας κατά την επιβίβασή της της είπε πως ο τρόπος που είναι ντυμένη είναι προσβλητικός.

Η γυναίκα ανέφερε ότι φορούσε τα ίδια ρούχα όταν ήταν στο αεροδρόμιο και δεν της είπαν τίποτα και όταν μπήκε στο αεροπλάνο όπου της ζήτησαν να σκεπαστεί. Ένα κοντό μπλουζάκι και ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

«Μου είπαν πως θα με απομακρύνουν από την πτήση αν δεν έβαζα κάτι επάνω μου καθώς η εμφάνισή μου ήταν προσβλητική και ακατάλληλη. Ήταν γύρω μου τέσσερα μέλη του προσωπικού καμπίνας για να πάρουν τις αποσκευές μου και να με οδηγήσουν εκτός του αεροσκάφους», ανέφερε η 21χρονη στο twitter.

Η γυναίκα λέει πως σηκώθηκε και απευθυνόμενη στους επιβάτες, τους ρώτησε εάν αισθάνονται πως ο τρόπος που είναι ντυμένη, τους προσβάλει αλλά κανείς δεν της απάντησε.
Τότε το πλήρωμα της είπε ξανά πως θα πρέπει να φορέσει ένα σακάκι ή να αποβιβαστεί και ότι στη συνέχεια ο υπεύθυνος της πτήσης πήγε να πάρει την τσάντα της για να τη βγάλει από το αεροσκάφος.

Τελικά η Ο Κόνορ πήρε ένα σακάκι από την ξαδέρφη της ενώ στο μεταξύ «έκαναν σχόλια για το όλο θέμα από το μικρόφωνο» ενώ εκείνη έτρεμε από την όλη αναστάτωση που είχε προκληθεί.

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα ενώ ο υπεύθυνος των πληρωμάτων καμπίνας της Thomas Cook Airlines επικοινώνησε μαζί της προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είχε συμβεί.

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκαλέσαμε στην κα Ο Κόνορ. Ξεκάθαρα θα μπορούσαμε να είχαμε χειριστεί το θέμα καλύτερα», αναφέρεται η εταιρεία σε ανακοίνωση της.

«Όπως και πολλές άλλες εταιρείες, τηρούμε έναν κώδικα ενδυμασίας. Αφορά εξίσου άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών, χωρίς διακρίσεις. Επαφίεται στα πληρώματά μας το να εφαρμόζουν αυτή την πολιτική και δεν τα καταφέρνουν πάντα καλά» αναφέρει η Thomas Cook.

Ο κώδικας ενδυμασίας της εταιρείας προβλέπει, μεταξύ άλλων, πως οι επιβάτες με ακατάλληλη ενδυμασία (μεταξύ άλλων ρούχα με προσβλητικά σλόγκαν και εικόνες) δεν θα επιτρέπεται να επιβιβάζονται εκτός εάν θα μπορούν να αλλάξουν ρούχα. Επίσης σύμφωνα με τον κώδικα πρέπει όλοι οι επιβάτες να φοράνε παπούτσια όσο βρίσκονται στο αεροπλάνο.




Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)