Να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από πέρσι, ακόμη και την πρόκριση στους 32 του Europa League θα προσπαθήσει ο Αστέρας Τρίπολης όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μποροβήλος.

«Δεν περίμενε κανείς εύκολη κλήρωση. Είναι μια ακόμη εμπειρία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πορείες γίνονται βήμα - βήμα. Με παρακαταθήκη την περσινή πορεία θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Σεβόμαστε τις ομάδες που έχουμε απέναντί μας αλλά θα τις κοιτάξουμε στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ομάδας της Αρκαδίας.

Σχετικά με τις μεταγραφές υποστήριξε ότι ο Αστέρας θα αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή μόνο εάν υπάρξει κάτι ποιοτικό.

Νωρίτερα είχε μιλήσει στον ΟΤΕ ΤV.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε κλήρωση των ομίλων κάτι που σημαίνει ότι βρέθηκαν τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Αστέρας σέβεται όλους τους αντιπάλους αλλά δεν τους φοβάται», ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Παρακαταθήκη μας είναι η περσινή πορεία, εκεί που μπουσουλίσαμε και φέτος θέλουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε κερδίσει εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα αγωνιστικά και στη συνέχεια διοικητικά και οργανωτικά. Έχουμε συλλέξει εμπειρίες και φέτος θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε και να δώσουμε στον Αστέρα την πρόκριση στους 32 του Europa League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «ζεσταίνονται» πριν το μεγάλο ματς με την Μπέτις στους δρόμους της Σεβίλλης!

Η «πράσινη» πίστη κόντρα στις θεωρίες και τους… υπερυπολογιστές!

Μπάρτρα σε οπαδό της Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Θα σκοράρω…»

Χουάνκαρ: «Μπορεί να γίνει μία ιστορική ημέρα, πάμε Παναθηναϊκέ»

Αθανασίου: «Πίστη, ψυχή και γενναιότητα όπως στο ΟΑΚΑ για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Οι οδηγίες του Παναθηναϊκού στον κόσμο του για τη ρεβάνς με την Μπέτις

Δεσύλλας: «Θα… λυσσάξει για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα για την 11άδα με την Μπέτις»

Μπέτις – Παναθηναϊκός: Η πράσινη ιστορία χωρά κι άλλη σελίδα… ευρωπαϊκής υπέρβασης

Europa League: Τιτανομαχία στη Ρώμη, ψάχνει την ανατροπή η Νότιγχαμ Φόρεστ

Δεσύλλας από τη Σεβίλλη: «Να ξαναγράψει ιστορία ο Παναθηναϊκός – Η επικρατέστερη 11άδα»