Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού βλέποντας τις ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την νέα αγωνιστική σεζόν αλλά και τα προβλήματα που έχουν παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Goal οι υπεύθυνοι έχουν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άλλη μια προσθήκη, έχοντας στο μυαλό τους και το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Μποτία για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο παίκτης, λοιπόν που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες είναι ο Σανκαρέ. Ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και κανείς δεν αμφιβάλει ότι έχει στοιχεία που είναι σημαντικά για την άμυνα μιας ομάδας.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι το «ζήτημα» αυτό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαββόπουλος: «Έχει πολύ καλά πρώτα 45λεπτα ο Άρης - Δεν εκτιμώ ότι θα δούμε μεγάλο ροτέισον»

Αθανασίου: «Φυσικά και ενδιαφέρει το ματς με τον Άρη - Τα εξαιρετικά στατιστικά του Ντέσερς»

Μπαρίνοφ: «Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ-Ήμουν έτοιμος να έρθω»

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης πεντάρας επί της Καλαμάτας

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός