Η ώρα του Ένβερ Αλίβοντιτς στον Απόλλωνα, έφτασε!

Ο Γιώργος Παράσχος δοκίμασε εντός της εβδομάδας στις προπονήσεις τον Σέρβο εξτρέμ με τους βασικούς και σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει και την πίεση του αποτελέσματος καθώς ξέρει πως η ομάδα του δεν πρέπει να ηττηθεί στο εν λόγω παιχνίδι και φαίνεται πως θα παρατάξει τον Απόλλωνα στην Κρήτη με όλα τα... όπλα του! Ένα από αυτά είναι και ο Ένβερ Αλίβοντιτς, για τον οποίο ήδη ακούγονται πάρα πολλά θετικά από τις προπονήσεις και ο 33χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως είναι έτοιμος για να βοηθήσει ουσιαστικά την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Αλίβοντιτς φαίνεται πως θα είναι ο ένας εκ των τριών επιθετικών, με τους Αλμπάνη και Ελμπάζ να συμπληρώνουν την τριπλέτα. Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σε προπόνηση εντός της εβδομάδας, ο Παράσχος είχε δοκιμάσει και τριάδα στα χαφ με τους Τσουκαλά, Κονέ, Ντεβέσα αφήνοντας εκτός αυτής τον Παπάζογλου.

Γιώργος Τσανάκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς