Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις του στην απόκτηση αριστερού μπακ με πρώτο στόχο τον Εμανουέλ Ινσούα.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονταν σκληρά παζάρια μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) έχει συμβόλαιο 350.000 ευρώ στην Ουντινέζε και οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν πάνω από 220.000.

Οι επαφές συνεχίζονται και οι πιθανότητες να βρεθεί η χρυσή τομή είναι αρκετά καλές, ειδικά αν ο 26χρονος καταφέρει να πείσει την Ουντινέζε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του.

Εφόσον η μεταγραφή «χαλάσει», ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στον Νασέρ Αλίγι. Με τον Αλβανό μπακ και την Καϊζερσλάουτερν έχουν γίνει επαφές και είναι stand by. Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι θα αποκτήσουν αριστερό μπακ, καθώς έχει ζητήσει επιτακτικά μία επιπλέον λύση στη συγκεκριμένη θέση ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Λιούμπιτσιτς έκανε ήδη ρεκόρ καριέρας

Το ξεχωριστό επίτευγμα του Παντελίδη απέναντι στους «μεγάλους» και οι αριθμοί που εντυπωσιάζουν

Ταρέμι σε σύγκριση με Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί: Έχει 7 γκολ σε 10 ματς πρωταθλήματος!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»