Με σκληρά λόγια μίλησε για την Εθνική ομάδα και την πορεία που έχει μέχρι στιγμής στο Ευρωμπάσκετ ο Μιχάλης Κακιούζης.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ και πρώην αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης» είπε –μεταξύ άλλων- πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίζει ένα είδος… ινδιάνικου μπάσκετ, που είναι για να δέχεται 40 και 50 πόντους από Σερβία και Ισπανία, ενώ δεν δίστασε να κατακρίνει τη δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντάς την ατυχή.

Απόσπασμα απ’ όσα είπε ο Μιχάλης Κακιούζης που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της ΕΡΤ:

«Δεν μου άρεσε η δήλωση του Θανάση. Εγώ δεν βλέπω να παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε ινδιάνικο μπάσκετ. Και ο λόγος που γυρίζουμε τα παιχνίδια είναι πως δεν παίζουμε με ομάδες όπως η Σερβία, για να φάμε 40 ή με την Ισπανία να φάμε 50. Όταν το επίπεδό μας είναι καλύτερο από της Φινλανδίας και της Σλοβενίας, σαφώς και θα κάνεις ανατροπή.

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Θέλω η Εθνική να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Το πάλι σημαίνει πως στους 4 πόντους δεχτήκαμε αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή. Πάλι. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε αλλού. Μας φταίνε οι διαιτητές, οι μπάλες λες και οι άλλοι δεν παίζουν με τους διαιτητές και τις μπάλες.

Βγαίνει ο Θανάσης και κάνει τη δήλωση. Το θεωρώ λάθος. Το θεωρώ ατυχές, όπως ατυχείς ήταν και οι δηλώσεις του κόουτς. Όταν γίνεται κάτι μέσα στην ομάδα, μένει στην ομάδα. Εκεί φαίνεται η ομάδα. Όταν βγαίνει κάποιος και το λέει δεξιά κι αριστερά είναι λάθος.

Είναι λάθος. Η ομάδα έχει ένα παιχνίδι αύριο. Ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, να κερδίσουμε το παιχνίδι να περάσουμε. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ούτε στα παιδικά-εφηβικά. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό το πράγμα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!