Τους λόγους για τους οποίους δείχνει πως έχει «παγώσει» το θέμα του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Μεταξύ άλλων εκείνο που αναφέρει είναι η πρόταση των Πειραιωτών αγγίζει τα 2,3 εκατ. ευρώ, η Φλαμένγκο ζητάει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και, μάλιστα, τα θέλει όλα… ντούκου και να μην υπάρξουν δόσεις.

Ο Βραζιλιάνος χαφ δείχνει θετικός στη μετακίνησή του στην Ελλάδα, αφού θέλει να πετύχει κάτι στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διαβεβαιώσει τον παίκτη πως θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα που χτίζει αυτή τη στιγμή και το ίδιο έχει μεταφέρει και στη διοίκηση του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή το θέμα να… ξεπαγώσει και γιατί όχι να γίνει τελικά η μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»