Ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ πέτυχε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, χαρίζοντας στην Σλόβαν Μπρατισλάβας την πολυπόθητη πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του φετινού Champions League!

Οι πρωταθλητές Σλοβακίας τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Ντιναμό Μπατούμι από τη Γεωργία, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν σε δύο ενενηντάλεπτα και το ζευγάρι να οδηγείται στην ημίωρη παράταση.

Εκεί, οι Γεωργιανοί πήραν το προβάδισμα στο 104', αλλά οι παίκτες της Σλόβαν δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο του έξτρα χρόνου. Ο Μπαρσεγιάν αρχικά ισοφάρισε στο 115', πριν ο Βάις στείλει την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση κόρνερ στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 1-2!

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ του Βλάντιμιρ Βάις:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!