Η προετοιμασία της ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά τα αποδυτήρια της Ένωσης ζουν σε ρυθμούς Eurobasket 2025.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που ετοιμάζεται για την τρίτη του χρονιά στην Ένωση, δεν έχασε την ευκαιρία να… ζεστάνει την ατμόσφαιρα, ρωτώντας τους συμπαίκτες του ποιος θα περάσει από τον προημιτελικό ανάμεσα σε Λιθουανία και Ελλάδα.

Ο ίδιος, ο νεοαποκτηθείς Λεκαβίτσιους και ο Αρμς «ψήφισαν» Λιθουανία, ενώ Πετσάρσκι, Μπάρτλεϊ, Γκρέι, Φλιώνης, ο γυμναστής Μίλιαν Νίκολιτς και ο Γιώργος Σκορδίλης επέλεξαν την Εθνική μας.

Ο Έλληνας έμπειρος σέντερ μάλιστα έδωσε και την πιο ευρηματική απάντηση, πειράζοντας τους Κουζμίνσκας-Λεκαβίτσιους: «Ελλάδα, γιατί οι δύο καλύτεροι Λιθουανοί παίκτες είναι εδώ».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!