Στη 16η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε η Φενέρμπαχτσε.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ερχόμενη με φόρα από το μεγάλο διπλό επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Γαλατά επικρατώντας με 80-60.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, ο οποίος κυριάρχησε μέσα στις δύο ρακέτες ολοκληρώνοντας το ματς με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζίτζι Ντατόμε με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.
Από την «Τσιμπόμ» αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ντουάιτ Χάρντι, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 23 πόντους και 2 ασίστ.
Με τη νίκη αυτή η Φενέρ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-3, την ώρα που η Γαλατά εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά εκτός 8αδας στην 11η θέση με 7-12.