Σοβαρό και συγκεντρωμένο θα πρέπει να παρουσιαστεί το Ρέθυμνο κόντρα στον Κολοσσό για να διατηρηθεί σε τροχιά νικών, όπως τόνισε ο προπονητής του, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Κάθε φορά μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το επόμενο ματς είναι και το πιο σπουδαίο. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σίγουρα ο ρυθμός είναι ένα βασικό στοιχείο για την εξέλιξη ενός ματς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει να τρέχουμε, όπως και ο αντίπαλος μας. Θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό μας».


Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κολοσσός έχει μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Παρά το ότι έχασε τον πρώτο της σκόρερ, τον Τζέιμς, ανταποκρίνεται πολύ καλά. Έχει δύο ψηλά, δυνατά παιδιά. Από εκεί και πέρα διαθέτει έμπειρα γκαρντ τα οποία κρατούν τον ρυθμό του αγώνα».

Για το που θα βασιστεί η ομάδα του: «Από την άμυνα μας ξεκινούν όλα. Στο έλεγχο των ριμπάουντ και στη συνέχεια στο γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι, το οποίο μας δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση και μας βοηθάει να πετυχαίνουμε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό πόντων. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να τρέξουμε στην επίθεση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»

«Πάμε να τα πάρουμε όλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»: Οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τα είπαν με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο!

«Διαγωνισμός τριπόντου» με Γιαννακόπουλο και Αλβέρτη - Οικονομική στήριξη στην ομάδα ΑμεΑ και το «Περπατώ»!

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Άρη από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία

Ιστορική κοινή παρουσία: Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί στην προεδρική σουίτα του Telekom Center