Στον απόηχο του αγώνα Λαύριο-Ηρακλής, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της Εθνικής ομάδας.

Ο 55χρονος τεχνικός δήλωσε πως παρά τις όποιες αλλαγές γίνουν στην προεδρία της ΕΟΚ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει προγραμματίσει τα πάντα για το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά, με τον Ρικ Πιτίνο και τους συνεργάτες του να είναι πανέτοιμοι για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την Εθνική ομάδα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Πάντα η Εθνική είναι υπεράνω όλων. Έχω πει και άλλη φορά ότι τα πάντα είναι έτοιμα αλλά όσο εκκρεμεί το θέμα των εκλογών, μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Αν έρθει ένας νέος παράγοντας και πει ότι θέλει να αλλάξει ο προπονητής είναι δικαίωμα του αλλά πρέπει να δούμε τι προλαβαίνει να γίνει.

Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Από η στιγμή που ο κύριος Πιτίνο έχει αναλάβει και εμείς θα είμαστε μαζί του, έχει γίνει ένας προγραμματισμός, έχει κανονιστεί το τουρνουά Ακρόπολις, έχει κανονιστεί η μεταφορά στον Καναδά, όλα είναι έτοιμα. Αν η νέα διοίκηση αποφασίσει κάτι άλλο θα είναι σεβαστό».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»