Ευχαριστημένος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο κόουτς να εκφράζει και την αισιοδοξία του για την παραμονή του Απόλλωνα Πάτρας στην Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιαστικά παιχνίδι προετοιμασίας για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας το Σάββατο με αντίπαλο τον Κόροιβο και από την άλλη θέλαμε να σταθούμε αξιοπρεπώς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς τα προβλήματα υγείας του Μπάβτσιτς και κάποιοι μικροτραυματισμοί άλλων παιδιών δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε πολλά πράγματα καθώς η ομάδα κουράστηκε γρήγορα. Βέβαια σε ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο το δουλεύουμε και θέλουμε να είμαστε καλοί και εννοώ το τρανζίσιον παιχνίδι, πιστεύω ότι λειτουργήσαμε καλά. Μας λείπει η ισορροπία μέσα στο καλάθι, θέλουμε να έχουμε επιλογές και περιφερειακά αλλά και μέσα στη ρακέτα γιατί τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πηγαίνουμε στους 75 πόντους το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για το τελείωμα του πρωταθλήματος.

Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να δουλέψουμε καλά αυτή την εβδομάδα. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών, γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Στο ξεκίνημα του Μάρτη έχουμε μπροστά μας δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας τα οποία είναι τα πλέον καθοριστικά της χρονιάς και εκεί πρέπει να βγάλουμε ότι καλύτερο έχουμε. Έχουμε αλλάξει αρκετά τον τρόπο του παιχνιδιού μας όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε
».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κουζέλογλου: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός όπως επίσης ξέραμε ότι δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά δεν θα είχαμε καμία τύχη. Το παιχνίδι αυτό όμως έχει τελειώσει για εμάς. Κοιτάζουμε μπροστά καθώς το Σάββατο δίνουμε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κόροιβο. Πρέπει να δουλέψουμε όσο πολύ καλά και σε υψηλό τέμπο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη όπου είναι μονόδρομος για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν